Wiara to skrzydła, nadzieja to wiatr...
Administrator
Specjalnie dla Was umieściłem odtwarzacz, mozna na nim posłuchac kilku piosenek Gosi.
Miłego słuchania
Administrator
O super
Moderator
Krzysiek:* ty juz wiesz co...
Administrator
dzieki za miłe słowa
Moderator
super pomysł. szkoda tylko że jak przechodzi się na inny podlink to już ta muza znika ale generalnie fajowo
Administrator
no niestety, jedyna wada tego odtwarzacza to taka, ze dziala tylko na głownej stronie... ;-)
Administrator
zmieniłem możliwą wielkość awatara do 150 x 150
mówiąc szczerze znalazłem fajna fotke na awatara o wielkosci 140 x 140 i chyba w związku z tym zmieniłem, nieco egoistycznie, ale
przy okazji korzystajcie ;-)
Moderator
no to ci Krzysiek
Administrator
Uwaga!
Jak pewnie zauważyliście ostatnio bywam sporadycznie (z powodu permanentnego braku czasu). W związku z tym (w wypadku gdyby była potrzeba działania ) awansuje do rangi Administratora Agnieszkę-Alien.
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Oczywiście to nie oznacza, że zamierzam zniknąc, ale jakoś ostatnio moje zycie pochałania duzo czasu i jeśli nawet przy komputerze pojawiam się często, to niekoniecznie ten czas poswięcony jest foremkowaniu.
Pozdrawiam serdecznie
Moderator
ja mam pytanie do was pojdzie zrobic coś z tymi reklamami irytujące strasznie są...
Administrator
niestety, jest to darmowa domena i z reklamami nie da sie nic zrobic (przynajmniej ja o niczym takim nie wiem)
natomiast zdecydowanie odradzam rezygnowanie z forum z takiego powodu