Wiara to skrzydła, nadzieja to wiatr...
Małgosia jest jedną z niewielu artystów, którym woda sodowa nie udrzyła do głowy. Jest zwyczajną, wesołą kobietą, gospodynią domową, żoną i matką, i za to ją podziwiam
Ostatnio edytowany przez boniek48 (2008-07-20 22:05:23)
Administrator
To jest najważniejsze,bo co poniektórzy co rok się rozwodzą,a Gosia jest szczęśliwa żoną juz dość długo
Administrator
Bardzo cenię Małgosie za to jakim jest człowiekiem, za wielkie serce, podejscie do życia i do ludzi, jest naturalna i szczera, co w swiatku medialnym zdarza sie coraz rzadziej, jest bardzo ciepłą osobą,
dodatkowo imponuje mi to, że Małgonia w odróznieniu od części gwiazdeczek nie czuje potrzeby nadmiernego rozgłaszania informacji o zyciu prywatnym w mediach, to wielka zaleta odróznianie sceny od życia osobistego
i zycze sobie i innym, aby na swojej drodze spotykac jak najwięcej osób pokroju Małgosi, zdecydowanie przyjkemniej by sie żyło
Moderator
ja zakochałam się w Gosi odkąd ją zobaczyłam na scenie. ten jej dynamizm mnie powalił. po za tym cenię ją sobie właśnie za te skrzętne ukrywanie swojej prywatności, nie wzbudzanie skandali. człowiek - LEGENDA !!!
ja niestety nie znam Pani Gosi prywatnie nie widziałam jej niegdy na żywo ale mam nadzieje że w końcu uda mi się pojechać na jakiś koncert wiem że warto i nie mogę się doczekać, kiedy i ja będę mogła zobaczyć Panią Gosię na scenie pozdrawiam wszystkich fanów Gosi